Bijles Biologie

Ik geef Bijles Biologie aan leerlingen van alle niveaus van VMBO, Mavo, Havo en VWO. Ik heb 28 jaar gewerkt als biologielerares, o.a. in examenklassen Havo en VWO. Voor leerlingen uit Havo 5 en VWO 6 geef ik individuele examentraining, waarbij we veel examenvragen oefenen.

Leerlingen, die goed zelfstandig kunnen werken en maar af en toe een beetje hulp nodig hebben, kunnen zich aanmelden voor de Huiswerkhulp. Je kunt dan via What’s app of via de mail je vraag stellen, en je krijgt dan op werkdagen binnen 24 uur antwoord. De tijd, die ik bezig ben met het uitzoeken en het beantwoorden van je vraag, schrijf ik af van een abonnement van 3 uur (kosten 150 euro), dat je van tevoren betaald hebt.

 

‘U had een rustige manier van lesgeven, waardoor ik dingen beter ging begrijpen. Uw enthousiasme maakte de lessen leuk’.

Jesse (biologie, Havo 5)


‘Als voorbereiding voor mijn vwo-examen heb ik bijlessen Biologie en Scheikunde gevolgd bij Maja Stavleu. Veel basisstof was weggezakt en moest opgefrist worden. Na afloop van elke les vroeg Maja wat ik de volgende les wilde doen en ze was altijd goed voorbereid, zodat ik optimaal gebruik kon maken van de bijlessen. Hierdoor ben ik zelfverzekerder geworden en heb ik veel meer inzicht en kennis over de stof gekregen. Ik ben daardoor goed voorbereid voor mijn eindexamens Biologie en Scheikunde.’

Sophia (biologie en scheikunde, VWO 6)

Chat openen
1
Info nodig?
Hallo, kunnen we u helpen?