Examentraining

Havo5 en VWO6: Biologie en/of Scheikunde

Zit je in klas 5 Havo of 6 VWO en wil je goed voorbereid naar het examen Biologie en/of Scheikunde? Dan kun je een 8 rittenkaart nemen en dan plannen we 8 uur les in, meestal in blokken van 2 uur. Elke les bespreken we een (deel van een) examen, dat je thuis hebt voorbereid. Hierdoor wen je aan het maken van examens en kunnen we opsporen voor welke examenonderdelen je nog wat meer uitleg en oefening nodig hebben.  Als je na 8 lessen nog wat meer oefening wilt, dan kun je nog 4 of 8 lessen bijkopen.

Bevoegdheid en ervaring

Ik heb een 1e graads bevoegdheid voor Biologie en daar meer dan 25 jaar in lesgegeven, waaronder veel examenklassen. Voor Scheikunde heb ik een 2e graads bevoegdheid, lesgegeven in klas 2 tm 4, en individuele leerlingen van havo en vwo examentraining gegeven, waarbij ze allemaal slaagden.

 

VMBO / MAVO: Biologie, Scheikunde, Wiskunde

it je in klas 4 van het VMBO of de Mavo, dan kan ik je helpen met Biologie, Scheikunde en/of Wiskunde. Dan oefenen we samen een aantal complete examens in een ontspannen sfeer. Hierdoor wen je aan de manier van vragen op een examen, zodat je je zekerder voelt bij het echte examen. Ik houd er rekening mee, welke aanpak voor jou het beste werkt. Je kunt ook zelf vragen stellen over onderdelen, die je lastig vindt. Met 8 lessen kom je een heel eind als voorbereiding op het examen. Als dat nodig is (bv om de lessen tot het examen door te laten lopen), dan kun je nog 4 of 8 lessen bijkopen. Tussen de lessen door help ik je soms ook nog via Whatsapp.

Wat kost het?

Een 8-rittenkaart kost 360 euro.

Voor een les bij de leerling thuis reken ik ca. 7 euro per keer extra (reiskosten en onkosten).

Strippenkaarten dienen vooraf betaald te worden. U ontvangt hiervoor een factuur.

Leren is leuk!

Door in een veilige setting 1 op 1 heldere uitleg te geven en samen met uw kind te oefenen, krijgt uw kind eerst plezier en daardoor groeit het inzicht en het zelfvertrouwen. De cijfers gaan omhoog en het lukt weer om de lessen op school goed te volgen.

Meer over Maja Stavleu

Chat openen
1
Info nodig?
Hallo, kunnen we u helpen?