Contact

Contact

Heeft uw kind een achterstand voor een of meer exacte vakken? Of blijft uw kind steeds maar onvoldoendes halen voor bv. wiskunde? Ik kan ervoor zorgen dat uw kind achterstanden inhaalt, voldoendes gaat halen, en meer inzicht en zelfvertrouwen ontwikkelt bij wiskunde/rekenen, natuur- scheikunde en/of biologie.

Als u in Veenendaal of directe omgeving (zoals Rhenen, Amerongen, Elst (Utr.), Renswoude of Scherpenzeel) woont en uw kind loopt tegen dergelijke problemen aan, dan nodig ik u van harte uit om een gratis intakegesprek aan te vragen. Dit gebeurt online of bij u thuis. Ik kan een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding bieden, doordat ik 28 jaar ervaring heb in het middelbaar onderwijs en ook al enkele jaren lesgeef aan individuele leerlingen met uitstekende resultaten. U zit niet aan een lang traject vast, maar beslist na elke serie lessen of u doorgaat. Door 1 op 1 les en mijn ervaring als docente in het middelbaar onderwijs, kan ik vaak goed aansluiten op de leerstijl van uw kind en al doende hiaten in de kennis opsporen en opvullen.

0646074363   mstavleu@gmail.com

Leren is leuk!

Na 28 jaar ervaring in het middelbaar onderwijs geef ik nu 1 op 1 huiswerkbegeleiding met nadruk op een veilige setting. Na een uitleg van de basis gaan we samen oefenen. Hierdoor krijgt uw kind (weer) plezier in het wiskunde, scheikunde, biologie en/of natuurkunde en daardoor groeit het inzicht en het zelfvertrouwen. Het gevolg is dat uw kind de lessen op school weer kan bijbenen en de cijfers omhoog gaan. (Een bijkomend voordeel kan zijn dat er thuis minder stress en spanningen zijn rond het huiswerk😉).

Meer over Maja Stavleu

Chat openen
1
Info nodig?
Hallo, kunnen we u helpen?