Huiswerkhulpkaart

Geen (dure) bijles, maar wel hulp van een ervaren docent!

Toen ik om gezondheidsredenen na 28 jaar niet meer in het middelbaar onderwijs kon werken, ben ik bijles aan huis gaan geven, eerst voor bemiddelingsbureaus en later als ZZP-er. Op een dag stuurde een oud-leerlinge me nog een vraag waar ze niet uitkwam via whatsapp. Ik vond het leuk om het uit te zoeken en kon haar 5 minuten later een antwoord sturen. De leerling was blij en ik vond het leuk om te doen. Deze gebeurtenis heeft mij op het idee gebracht om de Huiswerkhulpkaart aan te bieden. Op deze manier hoeft ondersteuning bij het huiswerk niet veel te kosten!

Huiswerkhulpkaart, voor wie?

  • Als je het prettig vindt om tussendoor een docent om hulp te kunnen vragen, hoe je verder kunt met een som waar je niet uit komt, of waar je informatie op internet kunt vinden. Dit mag voor alle exacte vakken.
  • Voor leerlingen, die maar af en toe een beetje extra hulp nodig hebben.
  • Voor leerlingen, die eerder bijles van mij gehad hebben, en met weinig hulp verder kunnen.
  • Als het te duur is om bijles te nemen.

Als één of meer van deze situaties van toepassing zijn, dan raad ik je aan contact met mij op te nemen via het contactformulier.

Je bent heel erg welkom!

Huiswerkhulpkaart, hoe werkt het?

  1. Je meldt je aan via het contactformulier.
  2. Ik neem telefonisch of via whatsapp contact me je op en we bespreken, wat je nodig denkt te hebben als huiswerkhulp. Daarna beslis je of het iets voor jou is.
  3. Als je besluit een huiswerkhulpkaart te nemen, dan stuur ik je een factuur en een tikkie van 180 euro.
  4. Als de factuur betaald is, dan mag je me totaal drie uur aan het werk zetten.
  5. Je stelt een vraag via Whatsapp, en diezelfde dag (en als het meer werk is, dan de volgende dag) krijg je antwoord van mij. Ik houd zelf  de tijd bij, die ik besteed aan nadenken, antwoord geven en uitzoeken.
  6. Als de 3 uur bijna op zijn, geef ik je een seintje. Je kunt dan beslissen of je een nieuwe huiswerkhulpkaart wilt nemen of niet.

 

Chat openen
1
Info nodig?
Hallo, kunnen we u helpen?